На Кіровоградщині працівники поліції вилучили набої

Листопад 09, 2016 | Новини | Переглядів: 955 | Коментарі: 0

Боєприпаси мешканець міста Олександрія зберігав у кишені куртки.

За такі дії йому може загрожувати кримінальна відповідальність.

Під час проведення відпрацювання інспектори поліції зупинили 29-річного чоловіка за вчинення адміністративного правопорушення. Під час складання матеріалів було проведено особистий огляд громадянина.

«У результаті в кишені куртки порушника поліцейські виявили предмети, схожі на набої у кількості 20 штук, калібру 5,45 та 9 мм. Вилучене направлено на дослідження», - розповів в.о. начальника Олександрійського відділу поліції Сергій Котига.
Як пояснив чоловік, набої він знайшов на узбіччі дороги та залишив собі.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю,бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, триває. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 3 до 7 років.

За матеріалами Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool