На Кіровоградщині працівники поліції привітали дітей зі школи-інтернату з новорічними святами

Грудень 30, 2016 | Новини | Переглядів: 803 | Коментарі: 0

Правоохоронці завітали до закладу у останній день навчання, аби вручити вихованцям подарунки, а також нагадати про необхідність дотримання Правил дорожнього руху та особистої безпеки.

Начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий, разом зі старшим інспектором з дорожнього нагляду Юрієм Ковальовим та інспектором ювенальної превенції Яною Пашагор’євою відвідали Світловодську загальноосвітню санаторну школу-інтернат.

В цьому закладі живуть, навчаються та проходять курс оздоровлення більше сотні дітей різного віку, які мають проблеми зі здоров’ям або проживають у несприятливих умовах. Оскільки на час канікул учні залишать школу, поліцейські застерегли їх від помилок, які можуть зіпсувати свята дітям та їх рідним.
Правоохоронці привезли учням солодкі подарунки та святковий коровай до чаю. Діти з радістю зустріли давніх знайомих, які часто їх відвідують, та порадували гостей віршами і піснями, які завчасно підготували, та провели пізнавальну та цікаву вікторину зі знання правил безпеки дорожнього руху.

За матеріалами Світловодського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool