На Кіровоградщині працівники міліції затримали чоловіка, який намагався збути зброю, а вдома зберігав марихуану

Вересень 02, 2011 | Новини | Переглядів: 1414 | Коментарі: 0

Працівники Новомиргородського РВ УМВС України в Кіровоградській області «на гарячому» затримали непрацюючого 29-річного жителя одного із населених пунктів району при спробі незаконно збути револьвер системи «Наган».
Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Події відбувалися на одному із ринків районного центру. Двоє чоловіків, усамітнившись у закутку, обговорювали умови оборудки – розповів начальник райвідділу міліції Ігор Костяков. Та операції купівлі-продажу збої не судилося здійснитися, їй завадили правоохоронці.
Все, що зміг пояснити підозрюваний на своє виправдання – це те, що револьвер без набоїв він начебто знайшов на території ринку і вирішив підзаробити грошей, продавши незвичайну знахідку першому ліпшому перехожому за 1000 гривень.
Правоохоронці зброю вилучили та направили на дослідження до НДЕКЦ при УМВС в області.
Згодом при проведенні огляду території домоволодіння підприємливого молодика у одній із господарських будівель працівники міліції виявили поліпропіленовий мішок з висушеною марихуаною загальною вагою близько 200 грамів. А у рюкзаку чоловіка серед особистих речей у пакетику знаходилось ще 20 грамів зілля. За словами підозрюваного, наркотичні засоби він зберігав для власних потреб.
Правоохоронці перевіряють правдивість пояснень затриманого. За даними фактами порушено кримінальні справи відповідно за ч. 1 ст. 263 ККУ (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 1 ст. 309 КК України (незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту).
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool