На Кіровоградщині порушників заборони продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім позбавляють ліцензій

Липень 24, 2012 | Новини | Переглядів: 1307 | Коментарі: 0

За січень-червень поточного року співробітники Регіонального управління Департаменту контролю за виробництвом спирту, алкогольних напоїв та тютюнових виробів ДПС України у Кіровоградській області спільно з працівниками УМВС області виявили 26 фактів реалізації алкогольних напоїв та тютюнових виробів особам, які не досягли 18-річного віку.

За порушення вимог Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» регіональним управлінням застосовано фінансових санкцій на суму 197,2 тис. грн. та анульовано 19 ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами (у відповідному періоді 2011 року застосовано санкцій на 27,2 тис. грн., анульовано 7 ліцензій).

Регіональне управління Департаменту контролю за виробництвом спирту, алкогольних напоїв та тютюнових виробів ДПС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool