На Кіровоградщині порушено кримінальну справу відносно одного з шляхових майстрів залізниці.

Лютий 07, 2012 | Новини | Переглядів: 1211 | Коментарі: 0

В ході правозахисної діяльності Знам’янською транспортною прокуратурою здійснювалась перевірка додержання вимог безпеки руху при експлуатації залізничного транспорту. Виявлено порушення. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області

Зокрема, порушено кримінальну справу відносно одного з шляхових майстрів. Останній підозрюється у вчинені злочину, передбаченого ч.1 ст.276 (порушення працівником залізничного транспорту правил безпеки руху або експлуатації транспорту, а також недоброякісний ремонт транспортних засобів, колій, засобів сигналізації та зв’язку якщо це створило небезпеку для життя) Кримінального кодексу України.

Встановлено, що керівник робіт, направивши техніку та людей для проведення ремонту на одному з перегонів Олександрійської дистанції колії, сам туди не прибув. Окрім того, не подав заявку на видачу попередження про особливу пильність для повідомлення працівників про наближення поїзда в умовах поганої видимості. В результаті було створено небезпеку для життя людей чи настання інших тяжких наслідків.
Наразі Знам’янською транспортною прокуратурою проводиться досудове слідство.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool