На Кіровоградщині поновлено права приватного підприємця

Липень 29, 2014 | Новини | Переглядів: 933 | Коментарі: 0

За втручання прокуратури Добровеличківського району анульовано незаконно видану посадовцем відділу містобудування та архітектури райдержадміністрації паспортну прив’язку тимчасових споруд торгівельного призначення.

Так, до прокуратури району на телефон «Гарячої лінії» надійшло звернення одного із приватних підприємців, що відділом містобудування та архітектури виготовлено та видано паспорт прив’язки іншому приватному підприємцеві для розміщення тимчасової споруди торгівельного призначення на земельній ділянці, частина якої належить на праві приватної власності заявникові.
Задля перевірки фактів наведених у звернені прокуратурою району проведено перевірку із залученням спеціалістів департаменту регіонального розвитку, містобудування та архітектури Кіровоградської ОДА. Встановлено, що схеми розміщення та ескізи фасадів тимчасових споруд для підприємців району виготовлялися архітектором, який не мав відповідного кваліфікаційного сертифікату, а отже і законних повноважень на їх виготовлення. Крім того, архітектором систематично порушувалися інші процедурні вимоги нормативних актів при виготовленні паспортів прив’язок тимчасових споруд торгівельного призначення.
За результатами перевірки прокуратурою внесено подання, результатом розгляду якого стало притягнення начальника відділу містобудування та архітектури Добровеличківської РДА до дисциплінарної відповідальності та анулювання незаконного паспорту прив’язки.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool