На Кіровоградщині поліцейські виявили у жителя області наркотичну речовину

Квітень 27, 2018 | Новини | Переглядів: 749 | Коментарі: 0

Подрібнені нарковмісні рослини зберігав 32-річний мешканець одного з сіл Новомиргородського району. За такі дії йому загрожує кримінальна відповідальність.

Під час патрулювання території населеного пункту працівники поліції зупинили чоловіка, у якого в ході особистого огляду виявили у кишені куртки паперовий згорток із сухою подрібненою речовиною, схожою на коноплю та пристрій для її вживання.

Крім того, у сумці, яку мав при собі громадянин, поліцейські виявили поліетиленові пакети так само з подрібненими рослинами, схожими на коноплю.

Інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України України.

Санкцією статті передбачено покарання – до трьох років позбавлення волі. Розслідування триває.

За матеріалами Новомиргородського відділення
Маловисківського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool