На Кіровоградщині поліцейські продовжують оперативно-профілактичну операцію «Мігрант»

Серпень 11, 2017 | Новини | Переглядів: 1320 | Коментарі: 0

Лише за останні два дні відпрацювання правоохоронцями спільно з працівниками Державної міграційної служби складено матеріали відносно 21 нелегали, розпочато 1 кримінальне провадження.

Загалом, з початку серпня, в рамках оперативно-профілактичної операції «Мігрант» спільно з Державною міграційною службою області складено 23 протоколи за ст.203 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України». Відносно трьох прийнято рішення про примусове повернення за межі України. Працівниками поліції також складено 5 протоколів відносно іноземних громадян за скоєння ними інших адміністративних правопорушень.

Крім того, у ході відпрацювання, поліцейські викрили трьох громадян у скоєнні на території Кіровоградської області кримінальних правопорушень: йдеться про угон транспортного засобу, що належав мешканцю Добровеличківського району та 2 факти підроблення документів.

На теперішній час профілактичні заходи на території області продовжується. Тому громадян, які володіють інформацією про іноземців, що проживають в Україні, не маючи на те законних підстав, вчиняють правопорушення або розшукуються правоохоронними органами інших країн, просимо негайно повідомляти про такі факти до поліції за номером «102».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool