На Кіровоградщині поліцейські повідомили особі підозру у вбивстві 12-річної дитини

Грудень 13, 2017 | Новини | Переглядів: 866 | Коментарі: 0

За попередньою інформацією, 35-річна жінка під час побутового конфлікту завдала дівчинці кілька ударів, після чого на власному автомобілі вивезла тіло за межі міста. Увечері того ж дня громадянка подала заяву до поліції про те, що неповнолітня не повернулася зі школи.

Протягом кількох днів жінка разом із поліцейськими, волонтерами і просто небайдужими людьми «брала участь» у її пошуках.

Після того, як в Інтернет-мережі, на автобусних зупинках та усіх публічних місцях з’явилося оголошення про розшук 12-річної дитини, громадяни сприйняли чужу біду з величезним співчуттям і розумінням та прийшли на допомогу. На пошуки одразу ж піднялися десятки родин. Разом із поліцейськими і військовими, до обходу території долучилися громадські організації та активісти. Люди приходили один одному на зміну, не припиняючи спроб знайти дівчинку ні вдень, ні вночі. Все продовжувалося близько чотирьох діб.

«За фактом зникнення дитини працівники поліції розпочали кримінальне провадження, яке згодом перекваліфікували за ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство».

12 грудня під час огляду території одного з населених пунктів, що знаходиться на виїзді з Кропивницького, наряд поліції виявив тіло зниклої дитини. На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група та експерт-криміналіст. Під час огляду, на тілі потерпілої було виявлено тілесні ушкодження, які й могли стати причиною смерті.

Тієї ж доби працівники апарату карного розшуку області та Кропивницького відділу поліції в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України затримали 35-річну громадянку.

Сьогодні, 13 грудня, особі оголошено про підозру у скоєнні особливо тяжкого злочину стосовно неповнолітньої особи», - розповів тимчасово виконуючий обов’язки начальника поліції Кіровоградської області Дем’ян Таршин.

Нині поліцейські розслідують кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool