На Кіровоградщині пограбували неповнолітнього

Листопад 24, 2015 | Новини | Переглядів: 2454 | Коментарі: 0

Як з’ясувалося, лише влітку 18-річний хлопець звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за аналогічний злочин. Цього разу, погрожуючи потерпілому ножем, зловмисник відібрав у нього мобільний телефон.

До Світловодського відділу поліції звернувся батько неповнолітнього, який і повідомив про те, що сталося.

- Правоохоронці встановили особу зловмисника. Виявилося, що хлопець нещодавно приїхав на заробітки до міста. Ввечері, прогулюючись вулицями, поцікавився у перехожого юнака, як пройти до центру. У цей час у підлітка задзвонив телефон. Зловмисник витягнув ножа та, погрожуючи потерпілому, забрав у нього засіб зв’язку. Викрадений телефон у подальшому грабіжник продав на території сусідньої області, - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років.

За матеріалами Світловодського відділу поліції ГУ НП України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool