На Кіровоградщині поблизу магазину чоловіка побили та пограбували

Липень 26, 2018 | Новини | Переглядів: 641 | Коментарі: 0

У Петрівському районі перехожий отримав тілесні ушкодження від невідомих осіб та позбувся особистих речей.

По «гарячих слідах» поліцейські викрили у кримінальному правопорушенні місцевого жителя, у якого вилучили частину викраденого.

Повідомлення про злочин надійшло до відділення поліції від 20-річного мешканця населеного пункту. Чоловік розповів, що у вечірній час поблизу магазину його побили невідомі особи та відібрали барсетку, в якій знаходився гаманець із грошима, годинник, блютуз-колонка та інші речі.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Під час відпрацювання території населеного пункту, неподалік розважального закладу працівники поліції помітили чоловіка, схожого за прикметами на зловмисника.

Поліцейські встановили особу громадянина. Ним виявився 36-річний місцевий мешканець. Під час проведення особистого огляду у чоловіка було вилучено частину речей потерпілого.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України, триває. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

За матеріалами Петрівського відділення
Долинського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool