На Кіровоградщині платникам повернуто майже 150 мільйонів гривень податку на додану вартість

Лютий 18, 2014 | Новини | Переглядів: 989 | Коментарі: 0

Лише за перший місяць року на рахунки кіровоградських бізнесменів відшкодовано 149,1 млн.грн. ПДВ, при чому 70,5 відсотків – в автоматичному режимі. Це на чверть або майже на 40 млн.грн. більше, ніж за січень 2013 року.

У регіоні працює п’ять підприємств, які отримали відшкодування податку „автоматом”. Вони здійснюють діяльність у галузях машинобудування, харчової промисловості та транспортних перевезень.
Така тенденція пояснюється очевидними перевагами цього способу: скороченими термінами проведення перевірок та зарахування коштів на поточний рахунок платника податку.
Оперативність та простота такого механізму сприяє підвищенню конкурентноздатності підприємств, тому фахівці органів Міндоходів у Кіровоградській області очікують, що кількість платників, які претендують на відшкодування ПДВ в автоматичному режимі, значно збільшиться.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool