На Кіровоградщині після негоди прибирали аварійні дерева

Липень 03, 2019 | Новини | Переглядів: 511 | Коментарі: 0

Впродовж доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 16 разів залучались до надання допомоги по спилюванню та прибиранню аварійних дерев.

Для надання такої допомоги залучались рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький та аварійно-рятувального загону спеціального призначення (вул. Ушакова, Гаспаряна в обласному центрі та с. Аджамка, с. Новопетрівка), 22-ї ДПРЧ смт Устинівка (вул. Благодатна), 24-ї ДПРЧ м. Бобринець (вул. Миколаївська районного центру та с. Благодатне, Кетрисанівка, Тарасівка, Червоний Землероб та Олексіївка), 26-ї ДПРЧ м. Благовіщенське (с. Великі Трояни), 13-ї ДПРЧ смт Голованівськ (с. Свірневе), 14-ї ДПРЧ смт Побузьке (смт Побузьке), 15-ї ДПРЧ смт Добровеличківка (с. Олександрівка), 20-ї ДПРЧ м. Долинська ( вул. Мирна та 8-го Березня), 30-ї ДПРЧ смт Вільшанка (вул. Лагнди), 28-ї ДПРЧ смт Компаніївка (вул. Паркова) та 16-ї ДПРЧ смт Смоліно (автодорога Помічна – Перчунове).

У ДСНС України у Кіровоградській області
  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool