На Кіровоградщині підготовку фахівців з вищою освітою здійснювали 16 вищих навчальних закладів

Листопад 17, 2017 | Новини | Переглядів: 993 | Коментарі: 0

17 листопада в Україні відзначається День студента – свято авангарда української молоді, від знань, вмінь, креативних ідей та активної участі у суспільних перетвореннях яких великою мірою залежить майбутнє України.

На початок 2016/2017 навчального року у Кіровоградській області підготовку фахівців з вищою освітою здійснювали 16 вищих навчальних закладів, зокрема 2 університети, 2 інститути, 2 технікуми, 3 училища та 7 коледжів. Упродовж минулого року вищу освіту здобули 4049 осіб.

Серед них 2337 осіб отримали освітньо-кваліфікаційний рівень молодшого спеціаліста, 551 – бакалавра, 817 – спеціаліста та 344 – магістра. Крім того, у вищих навчальних закладах навчалось 143 іноземних громадянина, серед яких найбільше громадян Азейбарджану (49%).

Працівники Головного управління статистики у Кіровоградській області з теплотою вітають усіх студентів. Бажаємо вам досягти поставлених цілей, здобути бажану професію, а згодом – і гідну роботу, реалізувати здобутті знання і навички і, разом з тим, весело проводити вільний від навчання час. Нехай процес навчання приносить вам задоволення, кожна сесія символізуватиме перехід до нової сходинки в науково-освітній діяльності, а дипломна робота стане взірцем для наступних поколінь.

Головне управління статистики у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool