На Кіровоградщині підбили підсумки роботи органів і установ за перше півріччя 2013 року

Липень 22, 2013 | Новини | Переглядів: 788 | Коментарі: 0

18 липня 2013 року на базі управління Державної пенітенціарної служби України в Кіровоградській області відбулося розширене засідання колегії за підсумком роботи підпорядкованих підрозділів за перше півріччя 2013 року.

Основна частина засідання відбулась в актовому залі управління, де заслуховували весь керівний склад установ та слідчого ізолятора ДПтС України в області.
Зі вступним словом виступив начальник управління Олександр Заміралов. Він зазначив, що обстановка в установах області була напруженою, але трималася під контролем управління та керівництва установ та вказав на недоліки і проблемні питання щодо діяльності органів та установ за перше півріччя 2013 року.
На засіданні було розглянуто найважливіші питання, щодо підсумків оперативно-службової, виробничо-господарської діяльності, стан роботи зі зверненнями громадян, паспортизації, дотримання дисципліни та законності персоналом ДКВСУ області, виконання вимог антикорупційного законодавства установ і органів кримінально-виконавчої служби області за перше півріччя та актуальні проблеми діяльності на останок 2013 року.
Діяльність служб управління та підпорядкованих підрозділів установ області протягом звітного періоду спрямовувалася на дотримання дисципліни та законності персоналом ДКВСУ стабілізацію оперативної обстановки в установах, забезпечення ізоляції засуджених, виявлення та ліквідацію негативних тенденцій серед них, виконання ними встановленого розпорядку дня, приділення більшої уваги покращенню умов роботи для персоналу, людське ставлення до їхніх проблем, підвищення ефективності та їх безпеки тощо. .
«Звичайно, певних успіхів ми досягли. Але є і прорахунки»: – зазначив Олександр Заміралов.
За підсумками проведеної колегії визнано діяльність служби – задовільною, визначено пріоритетні напрямки роботи, вказано на недоліки та визначено терміни до наступної колегії.

Прес служба управління ДПтС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool