На Кіровоградщині під час рейдової перевірки школярів навчили прийомам першої допомоги на воді

Червень 15, 2015 | Новини | Переглядів: 775 | Коментарі: 0

Купальний сезон у розпалі, тож, щоб запобігти загибелі людей на водоймах Управлінням ДСНС України у Кіровоградській області проводиться активна попереджувальна робота.

Поради про те, як не стати жертвою води можна дізнатися не лише через засоби масової інформації, а й під час безпосереднього спілкування з рятувальниками. Вихідними у селищі Новгородка проводилася рейдова перевірка найбільш відвідуваних місць відпочинку. Працівники пожежно-рятувальної служби області навчали правилам безпеки на воді юних мешканців Новгородківського району. Разом з тим страшокласникам, які на канікулах часто відпочивають на березі місцевої водойми, рятувальники продемонстрували прийоми надання допомоги людині у разі притоплення. Провести бесіди з усіма громадянами неможливо фізично, але навіть присутність людей у формі на пляжі стимулює до певної дисциплінованості. Варто зазначити, що всі, з ким вдалося поспілкуватися добре обізнані з правилами безпечної поведінки на воді. Надали відпочивальникам і застережні листівки, виготовлені Управління ДСНС. Впродовж усього літа під час подібних перевірок рятувальники нагадуватимуть жителям Кіровоградщини, що неухильне виконання правил безпеки залишається головним та найбільш надійним захистом від біди.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool