На Кіровоградщині під час пожежі чоловік отримав опіки

Липень 07, 2020 | Новини | Переглядів: 764 | Коментарі: 0

По вул. Центральна с. Павлівка Світловодського району виникла пожежа 15 м2 покрівлі та 5 м2 речей домашнього вжитку в приватному житловому будинку.

 Під час пожежі отримав опіки власник домоволодіння 1957 р.н., якого госпіталізовано до травматологічного відділення Світловодської центральної районної лікарні. Рятувальники 17-ї ДПРЧ м. Світловодськ та місцева пожежна команда с. Микільське о 02:12 локалізували та о 03:30 ліквідували пожежу.

О 21:17 по вул. Кіма смт Новоархангельськ виникла пожежа 2 м2 стелі в літній кухні на території приватного домоволодіння. Бійці 31-ї ДПРЧ смт Новоархангельськ о 21:29 ліквідувати та через 20 хвилин ліквідували пожежу.

7 липня за чверть на першу годину ночі по вул. Первомайська с. Мирне Долинського району загорілось 1 тонна сіна. Рятувальники 20-ї ДПРЧ м. Долинська протягом години ліквідували пожежу.

На Кіровоградщині під час пожежі чоловік отримав опіки



Загиблих на усіх пожежах не виявлено, причини займань з’ясовують спеціалісти.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool