На Кіровоградщині перевіряють, як хлібороби подбали про пожежну безпеку (ФОТО)

Липень 17, 2020 | Новини | Переглядів: 990 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині - у розпалі жнива: зі сходом сонця і до пізньої ночі тривають роботи по збиранню зернових культур.

Пожежні інспектори суворо контролюють ситуацію щодо збереження врожаю від вогню, тому вживають заходи щодо забезпечення пожежної та техногенної безпеки під час збирання, переробки та зберігання врожаю.

16 липня фахівці Долинського районного відділу та Управління ДСНС в області побували у господарствах Долинського району та перевірили, як там подбали про пожежну безпеку. Господарі добре знають, що суворе дотримання правил пожежної безпеки у період жнив – це особиста відповідальність кожного. Тому комбайни, задіяні на жнивах, забезпечені первинними засобами пожежогасіння: вогнегасниками, лопатами, мітлами та «хлопавками». Поля оборюються. На тих ланах, де працюють комбайн, постійно чергує трактор з бочкою води. Також, аби попередити попадання випадкової іскри на хлібну ниву, кожен комбайн у період підготовки до жнивної кампанії ретельно оглядають.

На Кіровоградщині перевіряють, як хлібороби подбали про пожежну безпеку (ФОТО)

На Кіровоградщині перевіряють, як хлібороби подбали про пожежну безпеку (ФОТО)

Спілкуючись з керівниками агропідприємств та фермерських господарств, рятувальники з'ясували, що в господарствах не ігнорується і таке важливе питання як проведення перед початком зернозбиральної кампанії навчання працівників пожежно-технічному мінімуму.
Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій закликає населення та суб’єктів господарської діяльності дотримуватися правил пожежної безпеки під час збирання та зберігання врожаю. Адже це є надійною запорукою того, що урожай буде зібраний без втрат!

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool