На Кіровоградщині перевіряють спецшколу та психоневрологічний інтернат (фото)

Лютий 17, 2021 | Новини | Переглядів: 706 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині триває робота щодо перевірок на предмет пожежної безпеки готелів, пансіонатів, хостелів, геріатричних пансіонатів, де перебувають люди літнього віку та особи з інвалідністю.

Такі заходи здійснюються відповідно до доручення Прем’єр-міністра України та проводитимуться протягом лютого-квітня 2021 року задля попередження надзвичайний подій на таких об’єктах.

Так, інспектори У ДСНС у Кіровоградській області наразі здійснюють перевірки Новомигородського психоневрологічного інтернату та комунального закладу «Новомиргородська спеціальна школа Кіровоградської обласної ради».

Під час заходів державного нагляду (контролю) рятувальники перевіряють виконання керівниками (власниками) об’єктів організаційних заходів щодо забезпечення пожежної безпеки, а саме: дотримання працівниками об'єкта встановленого протипожежного режиму, забезпечення протипожежного стану утримання території, будівель, приміщень та споруд, шляхів евакуації і виходів, інженерного обладнання тощо.

Крім того, з персоналом проводяться практичні відпрацювання щодо дій на випадок виникнення пожежі, а пожежно-рятувальні підрозділи здійснюють тренування з ліквідації наслідків НП (НС) на даних об’єктах.

спецшколу та психоневрологічний інтернат

спецшколу та психоневрологічний інтернат

УДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool