You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

На Кіровоградщині перевірили якість надання швидкої медичної допомоги

Грудень 14, 2023 | Новини | Переглядів: 719 | Коментарі: 0

Робочою групою з перевірки якості надання медичної допомоги жителям області була проведена комплексна ревізія діяльності КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Кіровоградській області» за період з першого грудня 2022 року по 30 вересня 2023 року.

Так зокрема відбулась перевірка якості надання медичної допомоги пацієнтам з підозрою на гострий мозковий інсульт на догоспітальному етапі.

Було встановлено, що кількість випадків, коли час від приїзду бригади швидкої допомоги на місце виклику до евакуації пацієнта з підозрою на гострий мозковий інсульт у визначену лікарню склала більш як 60 хвилин - 707 випадків за 9 місяців 2023 року, що становить 25,2% від загальної кількості госпіталізацій таких пацієнтів. В тому числі було всього 175 випадків транспортування одного пацієнта двома бригадами швидкої. Тобто, 532 (75,2%) пацієнти були транспортовані однією бригадою з часом доїзду до закладу охорони здоров’я більш як 60 хвилин.

На засіданні робочої групи «Прозорість та підзвітність» було прийнято рішення передати напрацьовані матеріали з перевірки надання медичної допомоги жителям області КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Кіровоградській області» до ГУ Національної поліції та управління стратегічних розслідувань у Кіровоградській області.

Крім цього департамент охорони здоров’я Кіровоградської ОВА підготує матеріали для розгляду на сесії обласної ради, яка, як балансоутримувач, має дати власну оцінку результатам перевірки. 

джерело


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool