На Кіровоградщині перевірено готовність до дій за призначенням зведеного загону

Листопад 22, 2017 | Новини | Переглядів: 943 | Коментарі: 0

22 листопада в м. Олександрія відбулась перевірка Олександрійського зведеного загону №2, створеного для ліквідації наслідків надзвичайних подій чи ситуацій.

Згідно з організаційною структурою загону до його складу входять сили та засоби 2-го ДПРЗ м. Олександрія, 18-ї ДПРЧ м. Знам’янка, 17-ї ДПРЧ м. Світловодськ, 33-ї ДПРЧ смт Онуфріївка та 32-ї ДПРЧ смт Петрове. 

Метою даного навчально-тренувального збору є всебічна перевірка готовності особового складу пожежно-рятувальних підрозділів, що входять до складу зведеного загону №2, до виконання завдань за призначенням. При цьому перевіряється технічний стан пожежної та аварійно-рятувальної техніки, якість ведення оперативно-службової документації зведеного загону та рівень організації радіозв’язку.

У рамках тренувальних зборів передбачено практичне відпрацювання взаємодії між підрозділами зведеного загону №2 під час ліквідації ймовірних надзвичайних ситуацій та подій на потенційно небезпечному об’єкті – Олександрійська фабрика діаграмних паперів.
Тренувальні навчання відбулись у два етапи: теоретичне вивчення характеристик об’єкта – технологічний процес підприємства, стан пожежної безпеки, шляхи проїзду та стан протипожежного водопостачання, а також практичне відпрацювання умовної ввідної щодо ліквідації надзвичайної події на території підприємства. Ліквідація надзвичайної ситуації відбулась відповідно до тактичного задуму. Під час тренувань було відпрацьовано спільні дії усіх ланок зведеного загону №2, служб взаємодії та працівників підприємства.

Усього до навчань було залучено 55 чоловіків особового складу та 12 одиниць техніки 2-го зведеного загону.

За результатами тренувального збору Олександрійського зведеного загону №2 визначено, що сили та засоби, що перебувають у його складі, готові до належного виконання завдань за призначенням у випадку великих пожеж, аварій тощо.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool