На Кіровоградщині перекинувся рейсовий автобус (ФОТО)

Січень 14, 2022 | Новини | Переглядів: 2218 | Коментарі: 0

13 січня о 21:05 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що на автодорозі Стрий – Ізварине біля смт Смоліне Новоукраїнського району сталась ДТП та потрібна допомога по її ліквідації. 

Бійці 23-ї ДПРЧ м. Мала Виска, які прибули на місце пригоди з’ясували, що внаслідок ДТП з’їхав у кювет та перекинувся рейсовий автобус SETRA сполученням Маріуполь – Свиноуйсце (Республіка Польща). В автобусі перебувало 16 пасажирів та 2 водія. Травмовано 4 особи, які від госпіталізації відмовились, але на місці події отримали необхідну медичну допомогу. Рятувальники 23-ї ДПРЧ м. Мала Виска забезпечили освітлення місця події, знеструмлення автобуса від АКБ та обігрів пасажирів до прибуття резервного автобуса. Обставини події встановлюються.

перекинувся рейсовий автобус

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool