На Кіровоградщині пенсіонерка заблукала в лісі (ФОТО)

Січень 04, 2021 | Новини | Переглядів: 1109 | Коментарі: 0

3 січня о 14:29 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у лісі біля с. Підлісне Олександрівського району заблукала 74-річна жителька м. Кропивницький, яка з родиною приїхала до лісу відпочивати.

На пошуки жінки були залучені сили і засоби місцевого підрозділу поліції, 29-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Олександрівка, кінологічний розрахунок аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС у Кіровоградській області та працівники Олександрівського держлісгоспу.

Пошукові роботи тривали до пізнього вечора 3 січня, проте літню жінку знайти не вдалось. Сьогодні вранці, 4 січня, пошуки відновлено та о 09:25 жінку з її собакою було знайдено у задовільному стані. Рятувальники доправили врятовану громадянку до Олександрівської лікарні для медичного огляду, який засвідчив, що з жінкою все гаразд. Згодом з лікарні її забрали родичі.

До складу пошукової групи було залучено 16 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 29-ї ДПРЧ смт Олександрівка та АРЗСП У ДСНС в області.

Кіровоградщина, пенсіонерка заблукала в лісі, (ФОТО)

Кіровоградщина, пенсіонерка заблукала в лісі, (ФОТО)

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool