На Кіровоградщині освітян навчають допомагати громадянам, що перебувають у кризовій ситуації

Квітень 29, 2022 | Новини | Переглядів: 1429 | Коментарі: 0

Психологи ГУ ДСНС у Кіровоградській області проводять навчання колег системи освіти щодо надання допомоги громадянам, що перебувають у кризовій ситуації

В умовах війни нагальною потребою стала кваліфікована та оперативна допомога людям, які зазнали психологічних травм. Психологи Служби порятунку цілодобово виконують свою роботу, проте до такої кількості постраждалих ніхто не був готовий. Щоб забезпечити можливість отримати соціально-психологічну допомогу усім, хто цього потребує, психологи ГУ ДСНС в області проводять навчання колег, що працюють в системі освіти, навичкам роботи з людьми, які перебувають у кризових ситуаціях. Щотижня у режимі онлайн проводяться заняття та координація роботи психологів системи освіти області, напрацьовуються матеріали для роботи з постраждалими, ведуться консультації з актуальних питань фахової психологічної допомоги.

Сьогодні відпрацьовано чергову тему: «Телефонне консультування та соціальна підтримка на гарячій лінії психологічної допомоги».

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool