На Кіровоградщині оптовий товарооборот підприємств області склав 10,5 млрд. грн

Вересень 27, 2017 | Новини | Переглядів: 792 | Коментарі: 0

Одним із каналів надходження товарів на споживчий ринок є оптова торгівля. Обсяг оптового товарообороту підприємств Кіровоградської області  у січні–червні 2017р. становив 10,5 млрд. грн.

На продаж непродовольчих товарів припадало 81,9% обсягу оптового товарообороту, решта – на продовольчі товари.

Серед непродовольчих товарів переважав продаж машин і устаткування сільськогосподарського, для добувної промисловості та будівництва, текстильного, швейного та трикотажного виробництва, добрив, агрохімічної продукції, насіння гірчиці, ріпаку і кользи, кунжуту, соняшника, кукурудзи, газойлів (палива дизельного), палива твердого, рідкого і газоподібного іншого; серед продовольчих товарів – олії рослинної, м’яса та м’ясних продуктів, продуктів молочних, масла та сирів, шоколаду та виробів кондитерських цукрових, фруктів та овочів, перероблених.

Основу оптового товарообороту області (57%) склала продукція, що вироблена в Україні.

Головне управління статистики у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool