На Кіровоградщині очікуються складні погодні умови

Березень 16, 2018 | Новини | Переглядів: 1142 | Коментарі: 0

За повідомленням обласного центру з гідрометеорології, в найближчі 3 години з утриманням до кінця дня 16 березня по місту Кропивницький очікується та по Кіровоградській області збережеться туман, видимість 200-500 м.

17-19 березня по території області очікуються складні погодні умови. Ввечері 17 березня по місту Кропивницький та по Кіровоградській області очікується ожеледь. Вночі 18 березня місцями по області ожеледь, налипання мокрого снігу. 18 березня вночі місцями сильні опади у вигляді дощу, мокрого снігу та снігу, вдень місцями сильний сніг. Вночі 19 березня сильний сніг. Протягом 18 та 19 березня хуртовини, снігові замети.

Вдень 17 березня, протягом 18-19 березня пориви вітру 15-20 м/с, на дорогах ожеледиця. 18 березня передбачається зниження температури повітря до 5-10º морозу.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool