На Кіровоградщині обкрадали продуктові магазини

Квітень 03, 2017 | Новини | Переглядів: 815 | Коментарі: 0

Чоловік та жінка, мешканці Олександрівського району, проникали до приміщень торгівельних закладів, звідки викрадали продукти харчування. Своїми діями завдали матеріальних збитків на суму у майже 16 тисяч гривень. Матеріали кримінального провадження за фактами крадіжок вже направлено до суду для прийняття рішення згідно з чинним законодавством.

До відділення поліції надходили повідомлення від власників продуктових крамниць у населеному пункті про викрадення товарів.

«Під час проведення оперативно-розшукових заходів було встановлено, що до крадіжок із торгівельних закладів причетне місцеве подружжя. На рахунку злодіїв три факти кримінальних правопорушень. До приміщень зловмисники проникали, підбираючи ключ або пошкоджуючи навісний замок. Викрадені харчі, алкогольні напої, цигарки та інший крам у подальшому використовували для власного вжитку», - розповів начальник Олександрівського відділення поліції Роман Деречин.

Досудове розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, закінчено, матеріали направлено на розгляд до Олександрівського районного суду. У даний час зловмисники перебувають під вартою.

Крім того, чоловік обвинувачується ще в 10 фактах скоєння крадіжок.

За матеріалами Олександрівського відділення Знам’янського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool