На Кіровоградщині обікрали сільську раду

Грудень 05, 2014 | Новини | Переглядів: 1019 | Коментарі: 0

Повідомлення про те, що в будівлі, де розташовується сільрада та офіс сільськогосподарського підприємства до міліції надійшло ще на початку місяця.

Зловмисники зламали вікно та проникли до кімнат, в яких зберігалися матеріальні цінності, вночі. Перекидавши купу документів та обнишпоривши шухляди столів, розжитися вдалося лише на 450 та 1200 гривень.
Серед вимушених витрат злодіям було необхідно ще й дістатися серед ночі додому, за що теж довелося сплатити кругленьку суму.
Повернувшись до Черкаської області, злодюжки порівну розділили гроші.
Зі слів підозрюваних, аби витратити 400 гривень, кожному знадобилося не більше двох днів. Після скоєного, товариші продовжували жити звичним життям, беручи у батьків гроші на кишенькові витрати та розваги з однолітками і схаменулися лише тоді, коли побачили на порозі своїх домівок працівників міліції.
По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» - розповідає начальник Ульяновського РВ УМВС України в Кіровоградській області Сергій Дерев’янко. За такі дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.
СЗГ УМВС в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool