На Кіровоградщині об'єднались для співпраці міграційна, фіскальна служби та держпраця

Травень 23, 2019 | Новини | Переглядів: 1550 | Коментарі: 0

Три відомства на Кіровоградщині офіційно об'єднались для реалізації спільних дій, спрямованих на забезпечення дотримання міграційного, податкового та трудового законодавства на ринку праці такими категоріями його учасників, як іноземці, особи без громадянства, резиденти та нерезиденти України, а також суб'єкти господарювання

23 травня намір об'єднання скріпили підписами у Меморандумі про співпрацю начальник Управління Державної міграційної служби в області Володимир Гончаренко, в.о. начальника Головного управління Державної фіскальної служби в області Сергій Тертичний та начальник Управління Держпраці в області Сергій Подорожній.

Відомства спільно діятимуть у напрямку підвищення правової свідомості та податкової культури учасників ринку праці, проводитимуть роз'яснення щодо обов'язків працівників та роботодавців, а також говоритимуть про наслідки порушення законодавства.

Працевлаштування іноземця, який незаконно перебуває в Україні, передбачає відповідальність і для громадянина іншої держави, і для роботодавця. Отож, для роботодавця допуск іноземця до праці без укладання трудового договору може скінчитись чималим штрафом, а для такого працівника - це позбавлення легальної зайнятості, праця без сплати податків та адміністративна відповідальність. Кількість таких протиправних діянь знижуватимуть спільними діями три відомства, змінюючи насамперед поведінку та ставлення учасників ринку праці до дотримання законодавства.

УДМС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool