На Кіровоградщині неповнолітній викрав два мобільних телефони

Червень 16, 2015 | Новини | Переглядів: 828 | Коментарі: 0

Ним виявися 16-річний мешканець одного з сіл. Хлопець вже відбуває іспитовий строк покарання за аналогічні злочини. Не зважаючи на це, неповнолітній викрав два мобільних телефони в односельчанки.

34-річна потерпіла не одразу помітила зникнення засобів зв’язку, тож до міліції звернулася лише згодом. Хоча зіткнулася з юнаком, коли він саме виходив з помешкання. Неповнолітній відволік господарку розповіддю про те, що начебто шукав її у будинку.
- Як з’ясувалося, зловмисник потрапив до домоволодіння односельчанки через відчинені ворота та вхідні двері, - повідомив начальник Петрівського РВ УМВС підполковник міліції Євген Чуйко. - Поки жінка поралась по господарству, хлопець забрав з її будинку мобільні телефони.
Дії зловмисника кваліфіковано за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

За матеріалами Петрівського РВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool