На Кіровоградщині неповнолітній скоїв розбійний напад на пенсіонерку

Листопад 16, 2016 | Новини | Переглядів: 796 | Коментарі: 0

Зловмисник серед ночі вибив двері у помешканні 74-річної потерпілої, а потім, погрожуючи жертві ножем, відібрав її гаманець та виніс із оселі старенький телевізор.

Затримати підозрюваного правоохоронцям вдалося через кілька годин. За скоєне зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.

До Новомиргородського відділення поліції з письмовою заявою про скоєний стосовно неї злочин звернулася місцева жителька. Бабуся, яка проживала окремо від дітей, розповіла, що минулої ночі невідомий чоловік вибив двоє дверей, проник до хати, штовхнув її, а потім, погрожуючи розправою, вимагав віддати наявні заощадження. Для того, аби довести серйозність своїх намірів, незнайомець демонстрував жертві ніж, і обіцяв «скористатися» ним, як тільки потерпіла не віддасть гаманець.

Налякана жінка врешті віддала бажане зловмиснику. Переглянувши вміст, нападник відшукав всього 50 гривень дрібними купюрами. А щоб не повертатися додому з пустими руками, вирішив прихопити телевізор, після чого з місця пригоди втік.
Вже на ранок бабуся прийшла до тями, покликала знайомих, які поладили їй зламані двер, та попрямувала до поліції, аби розповісти про те, що з нею сталося.

«На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група. В результаті проведеної роботи поліцейським за кілька годин вдалося встановити особу нападника. Ним виявився 17-річний місцевий житель. Раніше хлопець вже потрапляв у поле зору поліції за скоєння крадіжок», - розповів начальник Новомиргородського відділення поліції Євген Чуйко.

По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України «Розбій». За такі дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool