На Кіровоградщині нелегалами займатиметься міліція міграційного контролю

Серпень 31, 2012 | Новини | Переглядів: 1098 | Коментарі: 0

Виконання покладених на Управління Держаної міграційної служби України в Кіровоградській області завдань з реалізації державної політики у сфері протидії нелегальній міграції забезпечуватиме міліція міграційного контролю.

Відповідний відділ створено у структурі Управління МВС України в Кіровоградській області. Відділ міліції міграційного контролю очолив майор міліції Юрій Литвиненко.
Новий підрозділ також здійснюватиме контроль за дотриманням законодавства у сфері міграції, громадянства, реєстрації фізичних осіб, біженців, готуватиме пропозиції щодо скорочення строку перебування іноземців та осіб без громадянства в Україні, їх примусового повернення та видворення, заборони в’їзду тощо.

З початку заснування відділу міліції міграційного контролю УМВС в області, а саме з травня цього року, його працівники виявили 13 нелегальних мігрантів, з яких 12 примусово повернуто до країн походження, відповідно до статті 26 Закону України „Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства”, 1 - видворено у примусовому порядку (ст. 30 Закону України „Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства”). Скорочено строк тимчасового перебування в державі 5 іноземним громадянам, у яких відсутні підстави для подальшого тимчасового перебування, встановлені ч. 4-12 ст. 4 Закону України „Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства”.
До того ж, 29 іноземців притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення правил перебування в Україні, що передбачено ст. 203 КУпАП.

Також правоохоронцями проводиться робота щодо усунення можливості для знаходження на території області нелегальних мігрантів. Відтак, виявлено та притягнуто до адміністративної відповідальності 13 громадян України, які своїми діями сприяли незаконному перебуванню на території області іноземців (ст. 204, 205 КУпАП).

З питань, що знаходяться у компетенції відділу міліції міграційного контролю УМВС в області, можна звернутись за адресою: м. Кіровоград, вул. Гоголя, 86-а, тел.: 397-063.

УДМС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool