На Кіровоградщині місцевого жителя викрито у крадіжках з автомобілів

Липень 01, 2015 | Новини | Переглядів: 905 | Коментарі: 0

Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні злочинів. Крадене майно повернуто власникам.

У травні до Новоукраїнського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 47-річного місцевого жителя про зникнення з автомобіля акумуляторної батареї, автомагнітоли та флешки об’ємом 16 Гб.
За даним фактом було розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

- У ході розслідування правоохоронці перевірили коло знайомих, які на той час тісно спілкувалися з потерпілим. Розшуковці встановили особу зловмисника. Ним виявився 22-річний родич чоловіка. Злодій зізнався ще в одному аналогічному злочині. Перебуваючи у стані сп’яніння, взимку він викрав магнітолу, акумулятор, домкрат та набір ключів з автомобіля 21-річного знайомого, - повідомив начальник Новоукраїнського РВ УМВС в області Ігор Матвійчук.

Викрадене зловмисник зберігав у своєму домоволодінні. У даний час речі повернуто власникам.
Чоловікові оголошено підозру у вчинені кримінального правопорушення, йому загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Правоохоронці перевіряють зловмисника на причетність до інших аналогічних злочинів, скоєних на території районного центру.
За матеріалами Новоукраїнського РВ
УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool