На Кіровоградщині минулої доби виникло 3 пожежі

Серпень 14, 2020 | Новини | Переглядів: 586 | Коментарі: 0

13 серпня о 09:34 бійці 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Петрове спільно з ДПД ТОВ «Маяк» залучались на гасіння пожежі 200 м2 сміття на відкритій території с. Новий Стародуб Петрівського району, яку о 13:23 було ліквідовано.

О 10:47 стало відомо про займання по туп. Олександрівський с. Аджамка Кропивницького району. Там горіли речі домашнього вжитку, 20 м2 покрівлі та перекриття житлового будинку. Об 11:19 займання локалізовано та об 11:44 – ліквідовано. До гасіння залучалось 8 чоловік особового складу, 2 одиниці техніки 1-го ДПРЗ м. Кропивницький та місцева пожежна команда с. Аджамка.

Крім того, о 13:32 надійшло повідомлення про займання 0,3 га лісової підстилки на території Кіровоградського лісництва ДП «Компаніївське лісове господарство» неподалік вул. Завадівська обласного центру. О 14:31 локалізовано пожежу, а о 17:04 – ліквідовано силами 12 чоловік особового складу та 3 одиниць техніки 1-го ДПРЗ м. Кропивницький.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини займань встановлюються.

На Кіровоградщині минулої доби виникло 3 пожежі

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool