На Кіровоградщині міліція готова реагувати на усі можливі факти порушень виборчого законодавства

Вересень 15, 2015 | Новини | Переглядів: 929 | Коментарі: 0

Про завдання правоохоронців у період передвиборчих перегонів та у день голосування начальник УМВС в області розповів під час зустрічі з представниками ЗМІ.

- Працівники органів внутрішніх справ лишаються поза політикою. Правоохоронці братимуть участь у виборчому процесі виключно лише тоді, коли отримають в руки персональні бюлетені для голосування на виборчих дільницях. В іншому випадку, однозначно – ні, - заявив Сергій Кондрашенко.
Щодо основних функцій міліції у день виборів, то очільник відомства наголосив, що вони лишаються незмінними - це забезпечення збереження виборчих бюлетенів, охорона громадського порядку та загалом реагування на усі можливі факти порушень виборчого законодавства.
- Вже зараз можу запевнити, що ми готові виконати покладені на нас завдання у повному обсязі. Про те, яким чином працюватимемо в день виборів та про інші організаційні питання поінформуємо вас додатково, - зазначив начальник УМВС.
Крім того, через представників ЗМІ головний міліціонер області звернувся до кандидатів, які в даний час активно проводять агітаційну роботу, з проханням не порушувати законодавства, бути толерантними і ставитися один до одного з повагою.
Наприкінці прес-конференції Сергій Кондрашенко також розповів про криміногенну ситуацію на території Кіровоградщини, повідомив про покращення роботи з розкриття тяжких злочинів. Окремо наголосив на тому, що за останні два місяці зменшилась кількість кримінальних правопорушень, скоєних на вулицях. Цьому сприяла, у першу чергу, активізація профілактичної роботи, у тому числі посиленні патрулювання населених пунктів за участі представників громадськості.
Прес-служба УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool