На Кіровоградщині мешканцям нагадують про дотримання обережності

Березень 16, 2020 | Новини | Переглядів: 1852 | Коментарі: 0

Працівники пожежно-рятувальної служби області продовжують проводити відпрацювання житлового сектора щодо попередження пожеж, травмування та загибелі людей на них, а також навчання правилам пожежної безпеки.

Питання безпечної життєдіяльності, збереження здоров’я та життя громадян, майна від знищення вогнем залишається актуальним, оскільки ще триває опалювальний сезон, а це значною мірою підвищує ймовірність виникнення займань безпосередньо в оселях жителів Кіровоградщини. 

16 березня фахівці Устинівського та Олександрійського районних підрозділів Управління ДСНС в області провели профілактичну роботу у житловому секторі селища міського типу Устинівка та села Пантаївка Олександрійського району.

Під час спілкування з громадянами рятувальники нагадали правила пожежної безпеки, зокрема, як попередити пожежу через несправне пічне опалення, наголосили, що неприпустимо користуватись несправними або саморобними обігрівачами, використовувати нагрівальні і газові прилади не за призначенням, самотужки здійснювати їх ремонт, залишати дітей без нагляду навіть на короткий термін.

Попередили рятувальники також про небезпечні наслідки паління у ліжку та нагадали про відповідальність за провокування пожеж у екосистемах. Усім співрозмовникам фахівці Служби «101» роздали застерігаючі листівки.

У ДСНС України у Кіровоградській області

  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool