На Кіровоградщині мешканців закликають не ігнорувати сигнали повітряної тривоги (ФОТО)

Липень 19, 2023 | Новини | Переглядів: 895 | Коментарі: 0

Рятувальники місцевих пожежно-рятувальних підрозділів Голованівського районного управління ГУ ДСНС в області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед жителів Благовіщенської, Гайворонської, Голованівської та Новоархангельської територіальних громад.

На Кіровоградщині мешканців закликають не ігнорувати сигнали повітряної тривоги

На Кіровоградщині мешканців закликають не ігнорувати сигнали повітряної тривоги

На Кіровоградщині мешканців закликають не ігнорувати сигнали повітряної тривоги


У першу чергу, громадянам наголосили, що не варто ігнорувати сигнали повітряної тривоги, оскільки від цього залежить збереження життя, та повторили вже відомий алгоритм дій: після сигналу тривоги потрібно взяти тривожну валізу і прямувати в укриття або ж розміститися у приміщенні, що відповідає правилу двох стін, у громадських місцях та торговельних центрах - виконувати вказівки адміністрації.

Крім того, надзвичайники нагадали жителям Голованівщини, як поводитись у разі виявлення боєприпасів часів Другої світової війни та сучасних вибухонебезпечних предметів: не чіпати, попередити перехожих про небезпеку, позначити місце знахідки, відійти на безпечну відстань та зателефонувати до Служби порятунку за номером «101» або до поліції – «102».

Завдяки працівникам Служби порятунку громадяни пригадали правила пожежної безпеки у побуті та в екосистемі, а також як запобігти нещасному випадку на воді.

У ході роз’яснювальної роботи було розповсюджено листівки із застереженнями та правилами безпеки та черговий номер газети “Палаючі новини” із порадами стосовно безпечної життєдіяльності.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool