На Кіровоградщині мешканців приватного житлового сектора ознайомили із небезпеками зимового періоду

Грудень 12, 2017 | Новини | Переглядів: 776 | Коментарі: 0

11 грудня провели профілактичну роботу щодо правил поведінки в зимовий період рятувальники Олександрійського району. Фахівці Служби порятунку, крім інформації стосовно пожежної безпеки у побуті, небезпек опалювального сезону та щодо випадків виявлення вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни, нагадували громадянам про небезпеку зимової риболовлі, а також закликали враховувати особливості погодних умов взимку та вжити заходів щодо попередження нещасних випадків під час ожеледиці, снігових заметів тощо.

Враховуючи, що до Новорічних та Різдвяних свят залишилось небагато часу, рятувальники радили громадянам розпочинати профілактичні бесіди з дітьми щодо поведінки під час канікул, зокрема – про небезпеку виходу на лід, обмеження у використанні піротехнічних виробів, розважливе користування побутовою технікою за відсутності дорослих вдома.

На закріплення почутої інформації громадяни отримали застережні листівки, де правила безпеки життєдіяльності викладені лаконічно та чітко.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool