На Кіровоградщині медичну субвенцію спрямують на гемодіаліз, інсулін

Жовтень 23, 2017 | Новини | Переглядів: 885 | Коментарі: 0

До області надійшли кошти медичної субвенції в сумі близько 14 мільйонів гривень.

Кошти розподілено між обласними закладами охорони здоров'я, а також між районними і міськими. Про це повідомив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко під час щотижневої апаратної наради.

- Ми ставили за мету максимально покрити фінансову недостачу на гемодіаліз, на придбання інсуліну та, врахувавши специфіку територій, на вирішення проблем закладів. Наприклад, у Знам'янському та Маловисківському районі функціонують лікарні, що раніше були відомчими – обслуговували залізничників та гірників. Ці заклади нині визначаються із подальшою специфікою, проте потребують державної субвенції для "вирівнювання" і стабілізації ситуації на період реформування, - підкреслив Сергій Кузьменко.

Голова облдержадміністрації доручив керівникам територій та директору профільного департаменту облдержадміністрації тримати ситуацію на контролі з метою ефективного використання коштів медичної субвенції.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool