На Кіровоградщині майже 7000 суб’єктів господарювання отримали електронні ключі

Листопад 25, 2015 | Новини | Переглядів: 1904 | Коментарі: 0

З початку року послугами Акредитованого центру сертифікації ключів при Головному управлінні ДФС у Кіровоградській області скористалися 6967 платників податків, яким безкоштовно видано посилені сертифікати відкритих ключів. Про це повідомили у відділі реєстрації користувачів при Головному управлінні ДФС у Кіровоградській області.

Зокрема, протягом жовтня 2015 року 974 кіровоградських суб’єктів господарювання різних форм власності отримали безкоштовні посилені сертифікати відкритих електронних ключів для подання звітності в електронному вигляді.

Надання зазначеної послуги сприяє розвитку електронних сервісів фіскальної служби. Адже за допомогою ключів електронного цифрового підпису, виданих Центром, платники мають змогу звітувати он-лайн не тільки до органів ДФС, а й до органів Держстату та Пенсійного фонду.

Нагадаємо, що в Кіровоградській області діють 2 відділи Акредитованого центру, де клієнти можуть отримати безкоштовні ключі електронного цифрового підпису: м. Кіровоград, вул. Глинки, 2 каб.15, контактний телефон (0522) 36-69-52 (Кіровоградська ОДПІ) та за адресою: м. Олександрія, вул. Пролетарська, буд. 17, каб.6, контактний телефон (05235) 7-51-71 (Олександрійська ОДПІ).
 

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool