На Кіровоградщині майже 524 мільйони гривень скерували на медицину

Березень 12, 2021 | Новини | Переглядів: 628 | Коментарі: 0

На медичну галузь Кіровоградщини у 2020 році спрямовано 19,6% ресурсу обласного бюджету, або майже 524 мільйони гривень. Про це повідомив директор департаменту охорони здоров’я ОДА Олег Рибальченко під час звіту сьогодні, 12 березня

«Серед капітальних витрат – це придбання кисневих концентраторів – 22 мільйони гривень, це будівництво в реконструкція кисневих станцій – 18 мільйонів гривень, це придбання медичного та лабораторного обладнання для госпітальних баз, задіяних для надання медичної допомоги хворим на коронавірус – майже 10 мільйонів гривень», – зазначив Олег Рибальченко.

Як уже повідомлялося, протягом 2020 року соціально-культурну сферу обласний бюджет профінансував на більш як півтора мільярда гривень.

Нагадаємо, обласний бюджет 2020 року становив майже 2,7 мільярда гривень.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool