На Кіровоградщині майже 11 тисяч звернень громадян надійшло до поліції у минулому році

Січень 05, 2017 | Новини | Переглядів: 766 | Коментарі: 0

На особистий прийом до керівництва Головного управління та підрозділів Нацполіції області протягом 2016 року звернулося 689 громадян, з яких 343 – безпосередньо до начальника відомства.

На місцях керівниками відділів та відділень поліції прийнято понад 1720 жителів області.

За результатами розгляду із загальної кількості звернень: 3420 задоволено, за 2438 заявами громадянам відмовлено, 1115 визнано обґрунтованими, 1736 – необґрунтованими.
«157 скарг громадян, що надійшли до органів поліції, визнано обґрунтованими, 1098 - необґрунтованими. Решта звернень знаходяться на розгляді та направлені за належністю до відомчих підрозділів. Враховано 17 пропозицій жителів області», - зазначив заступник начальника поліції Кіровоградщини Дмитро Ткачонок.

За підсумками розгляду 153 звернень громадян щодо неналежних дій або бездіяльності поліцейських, винних працівників поліції притягнено до дисциплінарної відповідальності.

За матеріалами сектору документального забезпечення поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool