На Кіровоградщині Марія Чорна нагадала про важливість вакцинації проти коронавірусу

Серпень 03, 2021 | Новини | Переглядів: 1446 | Коментарі: 0

Я дуже вимоглива в роботі. Не даю поблажок собі і від колег аналогічно чекаю відповідальності.

Саме тому не розумію, чому вже вкотре на нараді з очільниками районів і громад ми "стоїмо на місці" і говоримо про вакцинацію.

V хвиля вакцинальної кампанії стартувала кілька тижнів тому. Зараз усе має чітко працювати, а не знаходитись на рівні пояснень.

Так, Кіровоградщина - єдина область в Україні, яка жодного разу не була в "червоній" зоні. Ми настільки пишаємось цим, що чомусь вирішили розслабитись.

Держава дала нам все необхідне, щоб ми могли уберегти наших жителів від коронавірусу. Але що ми бачимо на практиці? Люди досі бояться вакцинуватись. Я чула про це неодноразово особисто. І так не має бути.

Завдання влади на місцях не просто абияк організувати роботу центрів і пунктів щеплень. Людям потрібно пояснювати, що вакцинуватись потрібно, а ставити під удар "Дельти" себе і своїх рідних - дуже ризиковано.

Саме тому я акцентую: інформаційну кампанію щодо важливості вакцинації потрібно посилювати по всій території Кіровоградщини. Доручаю головам райдержадміністрацій взяти це питання під особистий контроль. І вже наступного понеділка з кожного спитаю, хто і що зробив в себе на місцях, щоб люди могли отримати щеплення від коронавірусу.

А тим часом уже завтра знову виїду в область, щоб побачити, як реально, а не на папері працюють центри масової вакцинації., - написала у своєму телеграм каналі Марія Чорна 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool