На Кіровоградщині люди з інвалідністю зможуть скористатися послугами «соціального таксі»

Січень 03, 2020 | Новини | Переглядів: 1374 | Коментарі: 0

У Новоукраїнській громаді для людей з інвалідністю та із захворюванням опорно-рухового апарату діятиме служба «соціального таксі» на спеціалізованому транспорті.

Новоукраїнський міський голова Олександр Корінний передав ключі від нового спеціально обладнаного мікроавтобусу для перевезення осіб з інвалідністю працівникам «Центру соціальних послуг Новоукраїнської міської ради Кіровоградської області».

Зазначений автотранспорт було придбано відповідно до постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання використання коштів, передбачених у державному бюджеті для придбання спеціально обладнаних автомобілів для перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату». Спеціальне авто призначене для транспортування людей у візках та осіб, які їх супроводжують. Автомобіль укомплектований пасажирським підйомником, що керується дистанційним пультом, і перехідним містком для зручності. Основні технічні параметри відповідають директивам безпеки ЄС.

Послуги транспортної служби «соціальне таксі» надаватимуться безкоштовно.

За матеріалами вебсайту Новоукраїнської ОТГ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool