На Кіровоградщині лісоруб знищив дерев на суму понад 210 тис грн

Травень 17, 2018 | Новини | Переглядів: 771 | Коментарі: 0

Олександрійська місцева прокуратура направила на судовий розгляд обвинувальний акт за фактом незаконної порубки дерев (ст. 246 КК України) на території лісосмуги біля села Протопопівка Олександрійського району.

Досудовим розслідуванням встановлено, що у січні 2018 року 33-річний місцевий житель, у лісосмузі, неподалік села Протопопівка, діючи спільно з трьома нанятими чоловіками, без жодних дозвільних документів бензопилами спиляли 35 дерев.

Загальна сума завданих злочином збитків становить понад 210 тис. грн. Прокурором до суду направлено цивільний позов щодо відшкодування завданих збитків. За скоєне чоловікові загрожує обмеження або позбавлення волі від двох до п’яти років.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool