На Кіровоградщині ліквідували чотири загоряння в будівлях різного призначення

Листопад 23, 2017 | Новини | Переглядів: 645 | Коментарі: 0

За добу, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи 4 рази залучались до гасіння будівель та споруд різного призначення на території Кіровоградської області.

Так, о 06:50 до Служби «101» надійшло повідомлення про пожежу 2 м2 балок перекриття житлового будинку на вул. Виноградній с. Підлісне Олександрівського району. Пожежу оперативно ліквідували рятувальники 29-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Олександрівка та місцева пожежна команда «Букварське».

О 16:49 загорілось 3 м2 речей домашнього вжитку в приватному житловому будинку на вул. Барболіна, що у м. Кропивницький. Загоряння приборкали рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.

О 17:30 подібна пожежа виникла на вул. Горького смт Вільшанка, де горіло 8 м2 покрівлі та 22 м2 оздоблення стін приватного житлового будинку. Пожежу було ліквідовано рятувальниками 30-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Вільшанка та місцевою пожежною командою.

О 01:09 23 листопада в м. Кропивницький на вул. Леваневського виникла пожежа 20 м2 внутрішнього оздоблення вагончика. Рятувальниками 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький пожежу було приборкано.

В усіх вищезазначених випадках травмованих та загиблих немає.
Причини усіх пожеж з’ясовують фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool