На Кіровоградщині ліквідували 8 займань на відкритій місцевості

Вересень 14, 2020 | Новини | Переглядів: 662 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області ліквідували 8 займань гілля, сміття та сухої трави на відкритій місцевості житлового сектора та за його межами, а також 1 займання сміття в будівлі.

Дві пожежі допомагали гасити вогнеборці МПК с. Михайлівське та с. Нова Прага.

Зокрема займання на відкритих територіях зафіксовано у с. Красносілка Маловисківського району (30 м2 рослинності), с. Михайлівка Олександрівського району (150 м2 трави), біля смт Олександрівка (350 м2 пожнивних залишків), с. Войнівка та с. Григорівка Олександрійського району (200 м2 сміття та 1,5 га сухої трави), с. Мошорине Знам’янського району (100 м2 трави і гілля) та м. Кропивницький (проспект Перемоги – 15 м2 хмизу та трави, пров. 2-й Лелеківський – 30 м2 сухої рослинності).

Крім того, 13 вересня о 18:50 виникло займання сміття у напівзруйнованій покинутій двоповерховій будівлі по вул. Павла Сніцара м. Кропивницький. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу площа займання складала 3 м2. Бійці 1-го ДПРЗ м. Кропивницький протягом 30 хвилин повністю ліквідували пожежу.

В усіх випадках травмованих чи загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool