На Кіровоградщині ліквідували 4 загоряння у житловому секторі

Серпень 16, 2018 | Новини | Переглядів: 553 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи 4 рази залучались на ліквідацію пожеж у житловому секторі.

Так, 15 серпня о 08:39 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Сокальського м. Олександрії. На місці пожежі з’ясувалось, що горить 2 м2 домашніх речей на балконі однієї з квартир 2-го поверху 3-поверхового житлового будинку. Силами рятувальників 2-го ДПРЗ м. Олександрії о 09:10 пожежу було ліквідовано.

О 12:10 надійшло повідомлення про пожежу на пров. Попова с. Покровське Кіровоградського району. На момент прибуття на місце виклику пожежно-рятувального підрозділу горіло 35 м2 перекриття та 6 м2 меблів в житловому будинку. Силами рятувальників 1-го ДПРЗ м. Кропивницький пожежу було приборкано о 13:35.

О 14:30 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Козацькій с. Зелене Петрівського району. Там горіло 20 м2 покрівлі господарчої споруди та 15 м2 дерев’яної прибудови до неї на території приватного домоволодіння. О 16:10 рятувальники 32-ї ДПРЧ смт Петрове та місцева пожежна команда ТОВ а/ф «П’ятихатська» с. Володимирівка ліквідували загоряння.

Також вогнеборці 18-ї ДПРЧ м. Знам’янка та місцева пожежна команда ТОВ «Знам’янська агропромислова компанія» ліквідували загоряння 2,5 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool