На Кіровоградщині ліквідували 3 загоряння у житловому секторі

Серпень 19, 2018 | Новини | Переглядів: 745 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи 3 рази залучались на ліквідацію пожеж у житловому секторі.

Так, 18 серпня о 05?50 виникла пожежа на вул. Миру с. Костомарівка Бобринецького району. Як з’ясувалось, горить 1,5 тонни сіна врожаю 2018 року та 20 м2 сінника на території приватного домоволодіння. До гасіння залучалось 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Бобринець.

О 10:12 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Набеержній смт Онуфріївка. На момент прибуття на місце виклику пожежно-рятувального підрозділу на території приватного домоволодіння горіло 0,8 тонн сіна врожаю 2018 року та 20 м2 сінника. Силами рятувальників 33-ї ДПРЧ пожежу було приборкано о 10:49.

О 19:49 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Алфатар смт Вільшанка. Там горіло 5 м2 домашніх речей в господарчі будівлі на території приватного домоволодіння. О 19:59 пожежу було локалізовано та 20:06 – ліквідовано силами рятувальників 30-ї ДПРЧ смт Вільшанка.

Травмованих та загиблих немає. Причини усіх пожеж встановлюють фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool