На Кіровоградщині курсанти допомагають людям, які потребують особливого піклування

Квітень 16, 2020 | Новини | Переглядів: 1055 | Коментарі: 0

Курсанти та студенти закладів вищої освіти цивільного захисту всієї України виступили з ініціативою надавати допомогу громадянам із найбільш вразливої категорії населення.

Зокрема, майбутні працівники Служби порятунку зголосились у період, поки діють обмежувальні заходи, доставляти літнім людям, інвалідам та самотнім пенсіонерам ліки, продукти харчування та товари першої необхідності, а також інформувати їх про телефони гарячих ліній, за якими можна отримати необхідну допомогу.

На Кіровоградщині курсанти також активно допомагають людям, які потребують особливого піклування. Керівники підрозділів провели з майбутніми рятувальниками інструктажі з правил поведінки в умовах карантину та забезпечили їх засобами індивідуального захисту (одноразовими масками, рукавичками, антисептичними засобами).

Так, 15-16 квітня до волонтерської діяльності долучились курсанти відомчих закладів, які зараз перебувають у Новгородківському, Петрівському, Маловисківському, Долинському, Бобринецькому та Знам’янському районах.

Активні молоді люди допомагали громадянам по господарству, робили закупи продуктів, допомагали вантажити та доставляти пакунки з товарами першої необхідності та робили інші добрі справи, щоб полегшити життя тих, хто зараз перебуває у найбільш складній ситуації.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool